Welkom op mijn website

Welkom op mijn fotografiewebsite. Ik zal me in het kort aan jullie voorstellen.

Dit ben ik

Mijn naam is Cindy de Bree en ik ben geboren en getogen in Vlissingen (Zeeland). Fotograferen is een uit de hand gelopen hobby van mij. Een tijdje heeft fotografie op een laag pitje gestaan, maar daarna -vooral sinds ik een digitale spiegelreflexcamera heb- ben ik weer fanatiek aan de slag gegaan. De meeste foto’s maak ik met een Canon camera en mijn iPhone. Maar soms gebruik ik ook met een (waterdichte) compactcamera, een 360 graden camera of een drone.

Fotoprojecten

Ik doe mee aan diverse fotoprojecten. In de afgelopen jaren heb ik al vele keren meegedaan aan leuke fotoprojecten zoals de Foto7weekse, de Foto7daagse en het 3×50 project van fotograaf Mischa de Muynck van Heelhollandfotografeert.nl. Ook nu doe ik mee weer mee aan editie 2023-2024 van 3×50.

Sinds 2019 werk ik in ook als vrijwilliger mee in een projectgroepje van Stichting Behoud Hoogaars. Ik leg samen met dit groepje het onderhoud van de oude zeilschepen en de vaarhandelingen op foto’s vast die onder andere wordt gebruikt voor instructieavonden van medewerkers. Mijn man werkt ook mee aan dit project en legt deze zaken op film vast en verwerkt hierin ook mijn foto’s. Verder zijn er ook een aantal foto’s van mij geplaatst in en ook een keer op de voorpagina van het tijdschrift SBH Magazine van Stichting Behoud Hoogaars. Helaas hebben de werkzaamheden in de coronaperiode een tijd stil gelegen. Deze activiteiten staan sindsdien op een wat lager pitje. Sinds januari 2022 maken mijn man en ik ook regelmatig foto’s en filmpjes van de alpaca’s van Stichting Alpaca Recue Nederland en Alpacas Zeelandia. Stichting Alpaca Rescue Nederland zet zich in voor de opvang van verwaarloosde, zieke en mishandelde alpaca’s uit Nederland en sporadisch ook uit België. En Alpacas Zeelandia organiseert allerlei activiteiten met alpaca’s. De opbrengst van die activiteiten gaat naar de rescue alpaca’s. We proberen ze met onze foto’s en filmpjes van de alpaca’s op allerlei gebied te helpen.

Social Media

Je kan me ook op social media volgen. Op de Instagram account met gebruikersnaam @liefsuitvlissingen en de gelijknamige Facebookpagina “Liefs uit Vlissingen” plaats ik samen met Tanja van Eenennaam foto’s die zijn gemaakt in Vlissingen. Naast mijn eigen foto’s deel ik daarop ook foto’s en berichten van andere fotografen. Op mijn Instagram-account met gebruikersnaam cindydebree plaats ik voornamelijk foto’s die ik met mijn iPhone heb gemaakt. Daarnaast deel ik af en toe op de “dutchtinyplanetcouple” foto’s die mijn man en ik hebben gemaakt met een 360 graden camera. Neem verder ook eens een kijkje op ons You Tube-kanaal Dutch Travel Couple voor onze filmpjes. Of op het YouTube kanaal met de naam Alpaca Rescue waarop onze alpaca filmpjes te zien zijn.

Foto’s in de media

Naast berichten op social media zie je ook af en toe foto’s van me voorbij komen in de gewone media. In de afgelopen jaren zijn er foto’s van me gebruikt op de posters voor het evenement Colours by the Sea en in de aankondiging voor dit evenement in weekblad De Faam. Verder is voor de aankondiging van de Viering van het Vlissings Verzet een paar keer een foto van mij gebruikt in weekblad de Vlissingse Bode. Af en toe zie je ook foto’s voorbijkomen in het programma Verzeeuwigd op Omroep Zeeland tv.

Foto’s op deze website

Op deze website deel ik een selectie foto’s met jullie die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Via de tabbladen boven aan de website vind je de verschillende mappen met foto’s terug.

  • Dieren
  • Fotoshoots
  • Vlissingen. Als echte Vlissingse mag dit tabblad uiteraard niet ontbreken.
  • Zeeland
  • Reizen. Naast fotograferen reis ik erg graag. Deze twee hobby’s zijn een prima combinatie. Onder het tabblad reizen zie je foto’s met toelichting terug van enkele reizen die ik heb gemaakt.
  • Macro
  • Gastenboek

Meer informatie? Neem gerust contact op

Heb je interesse in mijn foto’s, heb je een vraag of opmerking over mijn website? Plaats gerust een berichtje in het gastenboek. Vul wel even je e-mailadres in. Deze wordt niet gepubliceerd, maar dan kan ik indien nodig wel contact met je opnemen. Uiteraard kun je ook een e-mail sturen naar contact@cindydebree.nl als je niet wilt dat je bericht wordt gepubliceerd.

Bedankt voor je bezoek aan mijn website!

Met vriendelijke groet, Cindy de Bree