Cindy de Bree

©indy de Bree fotografie

Welkom op mijn fotowebsite!

Welkom op mijn fotografie website. Ik zal me in het kort aan jullie voorstellen. Mijn naam is Cindy de Bree en ik ben geboren en getogen in Vlissingen (Zeeland). Fotograferen is een uit de hand gelopen hobby van mij. Een tijdje heeft fotografie op een laag pitje gestaan, maar daarna -vooral sinds ik een digitale spiegelreflexcamera heb- ben ik weer fanatiek aan de slag gegaan. De meeste foto’s maak ik met een Canon DSLR-camera en iPhone, maar soms ook met een (waterdichte) compactcamera.

Ik doe mee aan diverse fotoprojecten. In de afgelopen jaren heb ik al een aantal keren meegedaan aan de fotoprojecten van fotograaf Mischa de Muynck zoals de Foto7weekse, Foto7daagse en het 3×50 project. Ik doe dit jaar voor de vierde keer mee aan het 3×50 project; 50 weken lang maken 50 fotografen foto’s met een 50mm lens. Wil je de foto’s die ik voor dit project heb gemaakt zien, neem dan ook gerust een kijkje op de website van 3×50.

Je kan me ook op Instagram volgen. Op mijn Instagram-account @cindydebree plaats ik alleen foto’s die ik met mijn iPhone heb gemaakt. Naast berichten in de social media zie je ook af en toe foto’s van me voorbij komen in de gewone media. In de afgelopen jaren zijn er foto’s van me gebruikt op de posters voor het evenement Colours by the Sea en in de aankondiging voor dit evenement in weekblad De Faam. Verder is voor de aankondiging van de Viering van het Vlissings Verzet een foto van mij gebruikt in weekblad de Vlissingse bode. Af en toe zie je ook foto’s voorbijkomen in het programma Verzeeuwigd op Omroep Zeeland.

Op deze website deel ik een selectie foto’s met jullie die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Via de tabbladen boven aan de website vind je de verschillende mappen met foto’s terug.

  • Vlissingen. Als echte Vlissingse mag dit tabblad uiteraard niet ontbreken
  • Zeeland
  • dieren
  • reizen. Naast fotograferen reis ik erg graag. Deze twee hobby’s zijn een prima combinatie. Onder het tabblad reizen zie je foto’s met toelichting terug van enkele reizen die ik heb gemaakt.
  • gastenboek

Heb je interesse in mijn foto’s, heb je een vraag of opmerking over mijn website? Plaats gerust een berichtje in het gastenboek. Vul wel even je e-mailadres is. Deze wordt niet gepubliceerd, maar dan kan ik indien nodig wel contact met je opnemen. Uiteraard kun je ook een e-mail sturen naar contact@cindydebree.nl als je niet wilt dat je bericht wordt gepubliceerd.

Bedankt voor je bezoek aan mijn website.

Met vriendelijke groet,

 

Cindy de Bree

 

© 2018 Cindy de Bree

Thema door Anders Norén